28 Latvijā ražotas preces īstiem kaķu mīļiem

16 Mar, 2019

28 Latvijā ražotas preces īstiem kaķu mīļiem

Meklē dāvanu kaķu mīlim vai pats vēlies iegādāties apģērbu vai mājlietas ar kaķu tematiku? Ieskaties šajā blogā, kur visas preces ir pašmāju radītas. Ne vien šīs lietas ir noderīgas, bet arī pierāda to, ka mēs – latvieši spējam radīt skaistas un kvalitatīvas lietas.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

1. Nakts-lampa “Kaķis” ir praktisks dekora elements. Var izmantot kā apgaismojumu bērnu istabā un citās telpās, kā arī mājas dekoru, svētkos un foto sesijās.

Lampa kaķis

2&3. Krūze sarkanbiksis un mūzikālais kaķis. Katra krūze ir smalks roku darbs, ar komiskiem, amizantiem elementiem.

4&5. Hebe sieviešu tops ar kaķiem – pelēks un rozā. Izgatavots no dabīgās kokvilnas. Dizains un apģērbs izstrādāts Rīgā.

6&7. Minka.Store melnais un krāsainais auduma maisiņš noderēs dodoties iepirkties uz tirgu vai veikalu, kā arī būs ļoti parocīgs, lai saliktu visu nepieciešamo jaukai pastaigai. Tas būs ne tikai funkcionāls, bet arī kalpos par lielisku aksesuāru, ļoti labi izskatīsies un liks aizmirst par vienreizējo plastmasas maisiņu lietošanu.

8&9. Dadzis ceļojuma krūzes “Nevienam nepiederu” un “Pa dzīvi murrāju”. Dadzis ir brīvdomātājs, pilns trāpīga sakāmā.

10&11. Lai arī ziema nu ir garām, jau tagad vari sagatavoties ar qooqoo cepuri nākamajai ziemas sezonai. Bet, ja tomēr prāts ir tikai pavasarī, tad ieskaties šī paša zīmola legingos

12&13. Latvijas tekstila lina maizes grozs  un lina celiņš “Smieklīgie kaķi” ar dabisko oderi. 

14&15. Veikals “Tev” piedāvā vietējo amatnieku un mazo mājražotāju izstrādājumus. Un arī šos auskariņus ar kaķiem. Veikals atrodas Rīgā, A.Čaka ielā 48.

16&17. Pašmāju ražotās, ģeniālās un jau starptautisku popularitāti iemantojušās Lickstarter biksītes ar īgno un jautro kaķi. Piemērotas katrai gaumei, visdažādākajās krāsās un izmēros.

18&19. Cik jauki, ka jūsu kaķis atļauj jums dzīvot viņa mājā! Un pat padalās ar spilvenu! Creative pillow piedāvā gultas veļu un pāru spilvenus. Katrs zīmējums rokām apgleznots ar otu un tekstilkrāsu palīdzību.

20&21. An’tra Design radītais krekls “Neprecējusies ir kaķis” un Zib store dzimšanas dienas kolekcijas džemperis ar kaķi.

22&23. Ralfs ir jaunietis, kurš ir ieguvis galdnieka palīga izglītību. Ar ģimenes, skolotāju un draugu palīdzību ir izveidojis zīmolu RALFS RADA. Piedāvājumā atslēgu pakaramie “Kaķis home” un “Gaiši kaķi rindā”.

24&25. Tuvojas vasara un laiks tai nobruņoties. Qooqoo piedāvā kleitu un peldostīmu ar kaķi.

26&27. “Daba” piedāvātais atslēgu piekariņš  “Nē! Pirmdienas rīts” un piekariņš kaķis ar brillēm “Mjaudīgs paskats”.

28. Un visbeidzot īstiem kaķu mīļiem vai arī monētu kolekcionāriem jubilejas izlases monēta  5 eiro – 5 kaķi.

Tavs Whisker

Seko mums Facebook